İnovatif Sürdürülebilirlik Eğitimi Düzenlendi

Yayınlanma Tarihi: 16.04.2015

SKD Türkiye tarafından, inovatif sürdürülebilirlik konusunda farkındalığı artırmak ve başarılı-başarısız hikayeleri paylaşarak, faaliyetlerine inovatif sürdürülebilirlik yaklaşımıyla yön vermek isteyen KOBİ’lere ilham vermek amacıyla düzenlenen İnovatif Sürdürülebilirlik eğitimlerinin ilki 15 Nisan’da gerçekleştirildi. 
 
Eğitimde; Kord İplik Genel Müdürü Osman Necipoğlu, Elif Plastik Genel Müdürü Selçuk Yarangümelioğlu, Samsun Avdan Çöpgaz Proje Sahibi ve Şirket Ortağı Erol İren ve Ven ESCO Enerji Yönetimi Danışmanlığı Genel Müdürü Arif Künar konuşmacı olarak yer aldılar. 4 konuşmacının,  İnovasyon, Sürdürülebilirlik, Eko-inovasyon ve Kolaylaştırıcılar olmak üzere 4 başlıkta hikayelerini paylaştıkları eğitime, yaklaşık 50 kişi  katıldı.  

Programın tasarımını ve moderasyonunu yapan Hakan Şapcı açılışta “Sohbetlerimizi dinlerken aklınıza kendi işinize dair pek çok fikir gelecek. İşte o potansiyelinizi kullanmaya başlamanızın, bugüne ek yeni faydalar üretmenizin başlangıcı” dedi. 
 
Eğitimi düzenleyen SKD İnovasyon Çalışma Grubu’nun Başkanı ve eğitime evsahipliği yapan Vodafone adına hoşgeldiniz konuşması yapan Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, eğitimin amacını anlatarak, bu eğitimde “KOBİ’lerden KOBİ’lere” deneyim aktarımı olacağını, bu yönüyle her katılımcının kendi işine dair önemli çıkarımlar yapacağını ümit ettiklerini belirtti. 
 
İnovatif Sürdürülebilirlik Eğitimi, SKD tarafından belli aralıklarla tekrarlanmaya devam edecek.