Sürdürülebilirliği Kristal Elma Festivali'nde anlattık

Published: 05.10.2016

Reklamcılar Derneği tarafından yaratıcı endüstrileri beslemek amacıyla düzenlenen Kristal Elma Festivali, 5-7 Ekim tarihlerinde UNIQ Maslak’ta gerçekleştirildi. Bu yıl “sürdürülebilirlik” konusunu da gündemine alan festivalde SKD olarak bir panel düzenleyerek reklam, web tasarım, film gibi dijital medya sektöründen gelen katılımcılara iş dünyası ve sürdürülebilirlik arasındaki ilişkiyi anlattık.
 

       


SKD üyelerinden Borusan Holding ve Eczacıbaşı Holding’in konuşmacı olduğu panel, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Eczacıbaşı Holding İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ata Selçuk’un sürdürülebilirliğin stratejilere nasıl entegre edileceğini örnekleriyle anlattığı sunumunun ardından Borusan Holding Kurumsal İlişkiler Direktörü Şule Yücebıyık çalışanlarla ve toplumla yapılacak sürdürülebilirlik iletişiminin önemini yine örnekleriyle paylaştı.

SKD olarak iş dünyasında sürdürülebilirlikle ilgili yalnızca üretim yapan firmalarda değil, bireylere doğrudan ulaşma gücüne sahip olan iletişim ve medya sektöründe de olağanüstü fırsatlar olduğunu bir kere daha gözlemledik.