Reporting Matters Türkiye 2023 Başvuruları Başladı

Published: 09.10.2023

Çatı örgütümüz, Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi (WBCSD) ve Radley Yeldar tarafından metodolojisi oluşturulan Reporting Matters Türkiye projemizin 7. dönem başvuruları başladı!

SKD Türkiye olarak, PwC Türkiye iş birliği ile üyelerimizin sürdürülebilirlik ve entegre raporlarının etkinliğini artırmak için raporlarını değerlendirdiğimiz projemizin, başvuru ve takip sürecini bu yıl ilk kez dijital sistem üstünden yapıyoruz. Sürdürülebilirlik ve entegre raporlama yapan SKD Türkiye üyesi şirketlerin başvurularını her şirkete özel gönderdiğimiz bağlantıdan yapmalarını hatırlatmak istiyoruz.

Reporting Matters Türkiye Projesine dahil olmak isteyen tüm şirketleri de derneğimize üye olmaya davet ediyoruz! Süreç hakkında her türlü bilgi için info@skdturkiye.org adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Reporting Matters Türkiye Projesi hakkında deyatlı bilgi almak ve "Reporting Matters Türkiye 2022 Raporuna" ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Not: Reporting Matters Türkiye 2023 projesinde yer almak üzere en geç 16 Ekim 2023 tarihine kadar başvurunuzun tarafımıza ulaşmasını bekliyoruz. Bu tarih sonrasında yapılacak başvuruları kabul edemeyeceğimizi üzülerek iletmek isteriz.