İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması Ödülleri 10 Eylül'de Sahiplerini Buluyor

Published: 02.08.2013

 

İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması ödülleri 10 Eylül’de İngiliz Konsolosluğu Pera House’da sahiplerini buluyor.
İnovasyon Çalışma Grubunun sürdürülebilirlik ilkesi ile inovatif uygulamaları bir araya getiren iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmayı ve tanıtmayı amaçlayan İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması Ödül Töreni, 10 Eylül’de gerçekleşiyor.

Projelerin KOBİ - En İyi Çevresel İnovatif Uygulama, KOBİ - En İyi Sosyal İnovatif Uygulama, KOBİ - En İyi Ekonomik İnovatif Uygulama, Büyük Firma - En İyi Çevresel İnovatif Uygulama, Büyük Firma - En İyi Sosyal İnovatif Uygulama, Büyük Firma - En İyi Ekonomik İnovatif Uygulama kategorilerinde değerlendirildiği yarışmada 14 Finalist son değerlendirme sürecine girmeye hak kazanmıştı.

İki kademeli değerlendirme sürecinin ardından finale kalan 14 projede, “Özgünlük”, “Talep Görme”, “Sürdürülebilir Olma” ve “Çevresel, Sosya ve Ekonomik Etki” başlıklarında  jürinin  ortak kararı ile en iyi uygulamalar olarak değerlendirilen firmalara ödül verilecek.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN de katılmasının ve konuşma yapmasının beklendiği ödül töreni İngiliz Konsolosu Leigh Turner ve SKD Yönetim Kurulu Başkanı Galya Frayman Molinas'ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Daha sonra finale kalan uygulamalar İnovasyon Çalışma Grubu Başkanı Hasan Süel tarafından tanıtılıp ödüller firmalara takdim edilecek.