Eczacıbaşı Topluluğu, "Yeşiliz" projesi ile başvurduğu PR News Digital PR Awards ödüllerinin "Çalışanlarla İletişim" kategorisinde "Finalist Ödülü"ne değer bulunarak, dünyanın en iyileri arasında yer aldı.

Published: 11.11.2013

 



Eczacıbaşı Topluluğu, “Yeşiliz” projesi ile başvurduğu PR News Digital PR Awards ödüllerinin “Çalışanlarla İletişim” kategorisinde “Finalist Ödülü”ne değer bulunarak, dünyanın en iyileri arasında yer aldı.



Eczacıbaşı Topluluğu, halkla ilişkiler, pazarlama ve iletişim alanlarındaki dijital proje ve uygulamaların değerlendirildiği ve alanının en saygın ödülleri arasında yer alan “PR News Digital PR Awards”da, “Çalışanlarla İletişim” kategorisinde finalist ödülü alarak adını dünyanın en iyileri arasına yazdırdı. “Yeşiliz” adlı projesi ile ödüllere başvuran Eczacıbaşı Topluluğu, US Postal Service ve All State Insurance Company gibi dünya devlerinin de aralarında bulunduğu 80’i aşkın kuruluş arasında ilk beşe girerek Finalist Ödülü almaya hak kazandı.

PR News Digital PR Awards ödülleri, 5 Kasım akşamı New York’ta gerçekleştirilen törenle verilirken, Eczacıbaşı Topluluğu’nun finalist ödülünü, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilir Kalkınma Direktörü İlkay Akalın aldı. Tüm kategorilerde toplam 700’ü aşkın projenin yarıştığı ödüllere Unilever, Coca Cola, Cisco Systems, American Airlines ve Ernst&Young gibi dünya çapında kuruluşlar başvurdu. Eczacıbaşı Topluluğu’nun yarıştığı “Çalışanlarla İletişim” kategorisinde birincilik ödülünü Inuit Inc. kazandı.