Kurumsal Raporlama ve Yatırımcı Beklentileri Konferansı

Yayınlanma Tarihi: 19.06.2019


Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) ve Borsa İstanbul iş birliği ile gerçekleştirilen Kurumsal Raporlama ve Yatırımcı Beklentileri Konferansı, Borsa İstanbul’da Gong Töreni ile başladı.

SKD Türkiye olarak, kurucu üyesi olduğumuz ERTA ve Borsa İstanbul AŞ iş birliği ile Kurumsal Raporlama ve Yatırımcı Beklentileri Konferansı gerçekleştirildi. Gong Töreni ile başlayan konferansta  ERTA Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güler Aras, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Murat Çetinkaya ve Sermaye Piyasası Kurulu - SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun açılış konuşmalarının ardından, açılış gongu International Integrated Reporting Council (IIRC) Onursal Başkanı Prof. Judge Mervyn E King ve IIRC Önceki Dönem CEO'su ve Financial Reporting Council Danışma Kurulu Başkanı Paul Druckman ile birlikte çalındı.

Gong töreninin ardından gerçekleşen konferans Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi (IIRC) Onursal Başkanı Prof. Judge Mervyn King’in açılış konuşmasıyla başladı. Konferansta ayrıca “Kurumsal Raporlama Diyaloğu ve Raporlamanın Geleceği” ve “Kurumsal Raporlamada Yatırımcı, Düzenleyici ve Paydaş Bakış Açısı” başlıklı iki panel de düzenlendi. 

Konferans kapsamında SKD Türkiye Genel Sekreteri Konca Çalkıvik’in moderatörlüğünde “Entegre Raporlama İyi Uygulama Paylaşım Atölyesi” de gerçekleştirildi. Oturumda ÇİMSA İSG, Çevre ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Tugba Akdere, Garanti BBVA Entegre Raporlama Yöneticisi Sinem Özonur ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Bütçe Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Özen Çaylı kurumlarının entegre raporlama deneyimlerini paylaştılar.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için ERTA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.